Huwelijksreis met de camper

Huwelijksreis met de camper

Ben je op zoek naar een uniek huwelijksreis voor jou en je aanstaande? Jullie hebben vast al genoeg bestemmingen en opties voor jullie droomreis bekeken, maar wat dacht je van een huwelijksreis met een camper?

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het plannen van je huwelijksreis, maar een camperreis als huwelijksreis wordt steeds populairder.

Een romantisch avontuur met de liefde van je leven. Plan zelf hoe lang je op een plek verblijft en welke bestemmingen je zien wilt.

Romantische kampeerbestemmingen

Er zijn genoeg bijzondere en romantische kampeerbestemmingen in Europa.

Reis bijvoorbeeld eens met de camper door de prachtige Algarve in het zuiden van Portugal. Geniet van de kleine baaitjes, brede zandstranden en adembenemend mooie natuurgebieden. De kustlijn van de Algarve is zo’n 170 km lang, genoeg voor een uitgebreide huwelijksreis. Van mooie oude stadjes in het binnenland tot grote badplaatsen aan de kust.

Een andere romantische camperreis is die langs de Franse kastelenroute. De streek Loire heeft een aantal prachtige kastelen die zeker het bezoeken waard zijn. Neem bijvoorbeeld Chateau Chambord, een reusachtig kasteel met 365 torens. Van juni tot september wordt hier een indrukwekkende lichtshow getoond. Of reis eens langs het meest romantische kasteel in de Loirestreek. Chateau Chenonceau lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen, zo mooi.

Zo zijn er nog veel meer prachtige paleizen op deze route te vinden.

Huwelijksreis Italië

Italië mag natuurlijk niet ontbreken als romantische kampeerbestemming. We kennen allemaal het historische Venetië met de wereldberoemde gondels in de romantische grachten.

Daarnaast is het schilderachtige landschap van Toscane ook een prachtige bestemming. Bekend vanwege de heerlijke wijnen en historische steden is ook Toscane een perfecte bestemming voor je huwelijksreis.

Waar veel mensen voor romantische bestemmingen naar bekende plaatsen in het zuiden van Europa zullen reizen, zal het u verbazen hoe bijzonder onbekende plaatsen kunnen zijn. Reis eens naar een van de groenste landen van Europa, Slovenië. Geniet van de ongerepte natuur in Scandinavië. Ook Zweden, Noorwegen en Oostenrijk zijn een aanrader voor een camperreis om nooit te vergeten.

In veel van deze landen is wildkamperen toegestaan, wat betekend dat je middenin de prachtige natuur kunt overnachten. Romantiek gegarandeerd!

Wilt u een camper huren? Kijk voor meer informatie en aanbiedingen eens op www.campertravels.nl

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.