High Tea op je Bruiloft

High Tea op je Bruiloft

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen in je leven. Je wilt op deze dag dan ook dat alles goed geregeld is. Je kunt ervoor kiezen dat alles van top tot teen geregeld wordt door weddingplanners of ceremoniemeesters, maar je kunt ook heel veel zelf doen.

Het is tegenwoordig erg populair om je bruiloft geheel of deels zelf te organiseren. Bij de gedachte aan alles wat je zelf zou moeten regelen begint het je misschien al te duizelen, maar van een paar zelf georganiseerde factoren maak je van jouw bruiloft een unieke dag.

Geef bijvoorbeeld een persoonlijke touch aan je bruiloft door een high tea te organiseren. Officieel wordt een high tea laat in de middag geserveerd en duurt zolang als je het zelf wilt inplannen, Dit is een perfect moment om samen met je dag gasten terug te blikken op het eerste deel van deze bijzondere dag.

Serveer geheel in stijl volgens Engelse traditie een aantal heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Onder het genot van een ruim assortiment aan thee, luxe koffie en een glas bubbels proost je met jouw gasten op een gelukkig huwelijk.

High Tea op je bruiloft

Een high tea is een gezellig moment voor je gasten om met elkaar in gesprek te komen. Ondertussen schuif jij met je partner bij verschillende tafels aan. En wat dacht je van de geweldige foto’s die gemaakt worden van al die mooi geklede mensen tussen de prachtig aangeklede tafels met gekleurde etagères vol lekkere hapjes.

Een high tea is geheel naar eigen stijl en budget in te plannen. Wanneer je een klein budget voor je bruiloft hebt uitgetrokken kun je er bijvoorbeeld aan denken om alle hapjes zelf te maken. Heb je een iets groter budget dan kun je ervoor kiezen om de hapjes door een cateringbedrijf of patisserie te laten maken.

Dit geldt ook voor de aankleding, zorg je zelf voor mooi opgemaakte tafels met kleurrijke servetten en prachtige etagères of besteed je het liever uit? Je kunt een high tea ook inplannen ter vervanging van een bruidstaart of als alternatief voor een lunch.

Kijk voor meer informatie, high tea recepten, de stijl van jouw persoonlijke high tea en inspiratie eens op www.highteaoverzicht.nl.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.