Trouwjurk shoppen? Ga naar Bruidsmode LaDonna in Nijmegen!

Trouwjurk shoppen? Ga naar Bruidsmode LaDonna in Nijmegen!

Ga jij trouwen? Van harte gefeliciteerd! Misschien ben je al druk met de voorbereidingen. Het zoeken naar een prachtige trouwlocatie, ringen uitzoeken, gastenlijst samenstellen, de uitnodigingen verzenden en natuurlijk op zoek naar dé jurk! Woon jij in de omgeving van Nijmegen? Dan is de winkel Bruidsmode LaDonna zeker de moeite van het bezoeken waard!

Groot aanbod bruidsjurken

Bij de bruidsmode winkel LaDonna heb je de keus uit een zeer groot aanbod bruidsjurken. Donna verkoopt, als enige in Nederland, trouwjurken van het merk Nabla. Ook vind je merken als Enzoani, MoriLee, Très Chic, Brinkman, Pure, Jessie K en Pronuptia.

Als je een pasafspraak maakt bij LaDonna zul je samen met je pasgasten een geweldige tijd in onze winkel hebben. Samen vinden we de perfecte trouwjurk en de mooiste bruidslingerie, bruidsschoenen en sieraden. Samen met Donna’s team van haar-, make-up en nagelstylisten laten wij jouw stralen. Vóór en op de grote dag.

Bruid en bruidegom

Bij bruidsmode LaDonna vind je niet alleen prachtige bruidsjurken, ook de bruidegom vindt zijn pak in deze bruidsmode winkel. De maatpakspecialisten van LaDonna helpen je bij het uitzoeken en samenstellen van een mooi en perfect zittend pak op maat. Ook geven ze advies op het gebied van bijbehorende accessoires die je in onze winkel kunt vinden zoals schoenen, manchetknopen, bretels, sokken en overhemden.

Kom langs!

Benieuwd naar alle prachtige bruidsmode van LaDonna? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Nijmegen. Als je een pasafspraak maakt weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.